Constantin Din, bucuros după România – Cehia 31-30, în turul barajului pentru Campionatul Mondial: “Există dorință de afirmare!”

Constantin Din, președintele Federației Române de Handbal, a comentat victoria obținută de naționala noastră masculină în fața Cehiei.

Tricolorii conduși de George Buricea s-au impus cu scorul de 31-30 în manșa tur a barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial. Returul se va disputa în Cehia, pe 12 mai.

În direct la emisiunea “Execuții matinale”, Din a lăudat jocul prestat de tricolori și a amintit că echipele noastre naționale se află în proces de reconstrucție.

“Trebuie să fim bucuroși pentru că este o victorie. Este o victorie venită în urma unui joc bun, plin de determinare, plin de ambiție, plin de dorință. E un lucru de apreciat la echipa națională. 

Fiecare antrenor are propria concepție despre cum trebuie să se desfășoare un meci. Eu zic că se vede altă abordare și alt mecanism de funcționare a echipei naționale. Chiar și de la selecție. Este a treia victorie consecutivă de când a fost numit noul staff.

S-a reînceput o reconstrucție a ambelor echipe naționale (n.r. – masculină și feminină), iar rezultatele din ultima vreme sunt încurajatoare. Jucătorii au dorință de afirmare, iar acest lucru reprezintă un atu.”, a spus Constantin Din, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -