Radu Voina: “Am mai fost noi campioni mondiali și generația s-a dus pe apa sâmbetei. Federația trebuie să aibă grijă de generația asta să nu se piardă”

Radu Voina, a intervenit telefonic la radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 17 iulie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre performanța echipei naționale de handbal feminin.

Selecţionata României a cucerit medaliile de bronz la Campionatul European de handbal feminin Under-19 – W19 EHF EURO 2023, duminică, în Piteşti Arena, după ce a învins formaţia Portugaliei cu scorul de 39-32 (18-13), în finala mică.

“S-a scos Federația Română de Handal. Este o performanță foarte bună, însă am mai fost campioni mondiali de vreo două ori și generația s-a dus pe apa sâmbetei. Dacă Federația Română de Handbal nu are grijă de fetele astea, probabil se va întâmpla același lucru. Bifăm la medalii, performanțe și generație, însă trebuie să aibă grijă de generația asta de fete care nu este la îndemâna oricui să ajungă în primele 4. Asta este echipa noastră, fetele astea promit și au mai fost plimbate pe la televiziuni cu medalii de gât și așa mai departe, dar când e vorba de joc stau pe bancă, dar nici măcar nu prind lotul să evolueze pentru echipele respective”, a spus Radu Voina la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -