FRF dorește introducerea consumului de bere pe stadioanele din România

Președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a anunțat săptămâna trecută, într-o conferință de presă, că vrea să legalizeze consumul de bere pe stadioanele din țară.

”A fost un subiect care s-a aflat permanent pe agenda noastră. Considerăm că acest consum, mai ales de bere slab alcoolizată pe stadioane, reprezintă și un element de modernitate pe care vrei să-l aduci...

În ultimii opt ani, statul a reînceput să investească puternic în infrastructura fotbalistică. Atunci, consumul de bere slab alcoolizată, cu siguranță, ar fi un element de modernitate care s-ar alătura acestei infrastructuri moderne de care ne bucurăm astăzi, în România”, a declarat Răzvan Burleanu, citat de digisport.ro.

O lege din 1991 prevede interzicerea consumului de alcool în stadioane și evenimente organizate cu scop de recreere sau a manifestărilor cultural-artistice.

Legea a fost modificată în 2019, iar berea poate fi servită doar în pahare din plastic, la concertele organizate pe stadioane sau în piețele publice, însă nu și la competițiile sportive.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -