Livrează Alibec în meciul decisiv? Vezi SuperOferta pentru Șeriff – Farul

Startul e bun, dar Mazilu ratează singur cu portarul. Farul domină, Kiki înscrie pentru 1-0 și fanii pleacă acasă mulțumiți: Gică Hagi tocmai și-a condus echipa spre un 1-0 important cu Șeriff Tiraspol. Apoi managerul tehnic al campioanei schimbă echipa, dar tot ia un start victorios în SuperLigă, 1-0 pe terenul lui Hermannstadt. Așa că speranțele sunt mari pentru deplasarea de la Tiraspol, unde “marinarii” vor forța calificarea în turul al doilea preliminar al Ligii Campionilor. Adică, în caz de reușită, se vor apropia teribil cel puțin de grupele Conference League.

Omogenitatea, marele avantaj al Regelui

Tendința e ca un succes de magnitudinea celui reușit de Farul să aducă de la sine unele schimbări importante. Dar filosofia lui Gică Hagi a fost alta, iar eroii care au obținut titlul de campioni ai României după acel 3-2 de poveste cu FCSB primesc șansa de a-și încerca norocul în Europa. “Echipa de titlu” nu se schimbă, e deviza celui mai mare decat din câți a dat România, iar fix detaliul numit omogenitate îi oferă lui Hagi un avantaj imens. În tur, la Constanța, s-a văzut din plin diferența între o echipă care-și cunoaște pe de rost traseele de joc și o alta aflată în formare, cu mulți jucători noi și departe de momentul în care răpunea Realul chiar la Madrid. După 1-0 în tur, rezultat despre care Gică Hagi spunea că putea fi mult mai mare, Farul e favorita Cotelor Superbet la stabilirea unei întâlniri cu Maccabi Haifa în turul următor: cotă 1.60 pentru o calificare a constănțenilor, cotă 2.20 pentru una a campioanei din Republica Moldova.

Livrează Alibec?

Lider al liniei ofensive din care au făcut parte Mazilu și Rivaldinho, Denis Alibec a avut unele momente de sclipire în partida tur, atunci când a jucat mai degrabă rolul servantului și și-a pus coechipierii în valoare. Marți seară, la Tiraspol, vârful care a beneficiat în trecut de îngrederea scouterilor lui Internazionale Milano e nevoit să demonstreze și să găsească acel strop de magie care l-a diferențiat, de-a lungul carierei, de jucătorii de rând. Denis va fi vârf de lance și, spre deosebire de partida tur, va avea la dispoziție spații ceva mai mari în care să-și pună în valoare tehnica și viziunea. Alibec e obișnuit cu meciurile europene în tricoul celor de la Astra Giurgiu, CFR Cluj sau FCSB, iar experiența sa la un asemenea nivel e una incontestabilă. De altfel, talentatul șeptar al Farului e prima opțiune a echipei sale pentru un gol atât de important în poarta lui Șeriff, cu o Cotă Specială Superbet de 4.20. Va reuși Denis să se ridice la înălțimea momentului?

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -