Costel Avram, noul “militar” din Ghencea

Noutatea pentru acest sezon din lotul militarilor o reprezintă Costel Avram, un fundaş central de 21 de ani, ce a fost legitimat sezonul trecut la Chindia Târgovişte, pentru care a prins un meci în Superliga.

Costel Avram este un tânăr fundaș central de perspectiva, eligibil regulii Under 21. Acesta a mai jucat în trecut la Chindia Târgoviște și Dunărea Călărași.

Costel a venit în Ghencea deoarece este un proiect foarte bine pus la punct, un club de tradiție care din păcate se confruntă cu probleme de ordin juridic, fapt ce blochează clubului dreptul de a promova în Superliga.

La fel ca în ultimul sezon, deşi nu are drept de promovare, CSA a aplicat către obținerea licenței de Superliga, de această dată în speranţa că Legea Sportului ar putea fi modificată la timp.

Cât timp formă de organizare a clubului rămâne aceeaşi, doar o schimbare a regulamentului ar permite ”militarilor” să evolueze în primul eşalon, dar, chiar şi aşa, cei de la CSA au decis să aplice pentru licenţă.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -