Petre Grigoraș: “Până acum i-a ieșit selecționerului. Indiferent că jocul a lăsat de dorit, am avut rezultate mult peste jocul prestat”

Petre Grigoraș crede că România are o șansă mare să iasă din grupa de calificare pentru EURO 2024 și să meargă al turneul final după o lungă pauză.

Antrenorul a declarat, în direct la Sport Total FM, că jocul României a lăsat de dorit, iar rezultatele sunt mult peste ceea ce au arătat tricolorii pe teren. Grigoraș speră ca naționala să câștige cel puțin 4 puncte din dubla cu Belarus și Andorra.

“Sincer, nu atât de mult ca altă dată (n.r.: dacă simte emoția zilei meciului) Dar într-adevăr e un culoar favorabil. Nu simți că e joc în primul rând din cauza situației care e, situația mondială, personal vorbesc, chiar am citit mai multe informații despre ce se întâmplă acolo decât despre sport. Dacă vorbim strict de echipa națională, cred că avem șanse uriașe acum, în afara faptului că jucăm pe teren neutru, mai e și faptul că unii jucători au început și ei să joace cât de cât pe la echipele lor. Cred că avem o șansă mare de tot să luăm 4 puncte sau, de ce nu, 6 puncte și să fim acolo sus.

Terenul e pentru ambele echipe, am jucat și pe terenuri proaste. Chiar nu mi-e teamă, eu zic că ne vom adapta și vom reuși un rezultat bun.

N-am analizat atent selecția, e problema selecționerului, are mai multe informații, mai multe date, întotdeauna au fost discuții pro și contra vis-a-vis de selecție. Până acum i-a ieșit selecționerului, indiferent că jocul a lăsat de dorit, am avut rezultate mult peste jocul prestat. Acum ar trebui să vină și reversul medaliei și să câștige puncte cu un joc mai consistent și de data asta parcă am speranța că se va întâmpla lucru ăsta”, a declarat Petre Grigoraș.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -