Petre Grigoraș: ,,Gică Hagi a dovedit de multe ori că iubește echipa națională, ar face orice…”

Petre Grigoraș, fostul antrenor de la Oțelul Galați, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 15 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre viitorul antrenor al echipei naționale. 

,,Adevărul este că la echipa națională, măcar acum să-și fi dat seama cineva că trebuie un antrenor care să știe să facă o selecție, trebuie un antrenor cu experiență. Nu poți să faci prea multe cu antrenori care vin destul de devreme care să antreneze la echipe de club. Naționala este cel mai important lucru pentru un antrenor și alegerile trebuie făcute cu mare grijă.

Pentru mine cel mai exponențial om care ar trebui să preia echipa națională dintre cei care îi doresc mulți, e clar că este Gică Hagi. A dovedit de multe ori că își iubește echipa națională și pentru echipa națională ar face orice”, a spus Petre Grigoraș la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -