Petre Grigoraș, despre revenirea lui Nicolo Napoli: “E o asemănare cu Richard Burton și Elizabeth Taylor. N-am mai auzit de așa ceva”

Petre Grigoraș, acum la Axiopolis Cernavodă, a comentat, în direct la Sport Total FM, a noua revenire a lui Nicolo Napoli la FC U Craiova 1948, explicând că nu a mai văzut așa ceva în toată cariera sa.

Antrenorul a comparat colaborarea dintre Adrian Mititelu și Nicolo Napoli cu celebra poveste de dragoste dintre actorii Richard Burton și Elizabeth Taylor. Totodată, Grigoraș spune că și-a luat gândul de a antrena o echipa din Superligă și că se va concentra creșterea talentelor.

“N-ați văzut care e filozofia acum? Antrenori bătrâni? Acum vor tineri, se schimbă ei între ei acolo. Pleacă unul, vine celălalt. Mi-am luat gândul de la astfel de lucruri, nu-mi mai fac iluzii. Îmi urmez cursul vieții așa cum e el, cu Cernavodă, cu copiii.

Nici n-am auzit de așa ceva. De 2-3 ori, de 4 ori, da, dar de 9 ori, nu. Râdeam singur când am aflat că revine Nicolo Napoli. Cred că e o asemănare între Richard Burton și Elizabeth Taylor. Dar Napoli și Mititelu îi depășesc pe cei doi. E totuși un sentiment puternics, să reușești să treci peste despărțire și să revii la vechea dragoste. Respectul ăsta e extrem de profund dacă poți să-ți calci pe suflet de 9 ori. Chiar e greu de înțeles, dar iată că se întâmplă”, a declarat Petre Grigoraș.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -