Ovidiu Burcă: “Venirea noilor investitori reprezintă o rază de speranță, dar nu mă entuziasmez foarte tare nici acum”

Dinamo se află într-o situație favorabilă, comparativ cu cea din startul sezonului de Liga 2, când lucrurile stăteau foarte prost, atât pe plan administrativ, cât și sportiv.

Clubul din Ștefan cel Mare are acum noi investitori, care promit că vor redresa activitatea, iar situația din clasament le permite “câinilor” să spere la play-off, cu doar 2 etape înainte de încheierea sezonului regular.

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre parcursul echipei sale în Liga 2, în direct la Sport Total FM. Acesta spune că speră la calificarea în play-off și că venirea noilor investitori reprezintă o rază de speranță, dar că nu se entuziasmează foarte tare, pentru că așteaptă să vadă evoluția situației.

“Dacă ne uităm cu ceva timp în urmă, atunci când am venit, lucrurile erau într-o situație în care puțină lume spera că vom putea fi atât de aproape de play-off. Totuși, suntem cu 2 etape înainte de terminarea sezonului regular și totul ține de noi, nu mai așteptăm alte rezultate. Dacă vom câștiga cele 2 meciuri, vom fi în play-off. Ne așteaptă un meci infernal la Sibiu, unde vom întâșni o echipă antrenată de un prieten de-al meu pe care îl consider unul dintre cei mai buni antrenori ai României din noul val (n.r.: Claudiu Niculescu), pe deasupra și un mare dinamovist și încercăm să canalizăm energiile spre acest joc de sâmbătă.

A fost o perioadă dificilă, o perioadă în care din punct de vedere sportiv am stabilizat lucrurile, am început să dăm o formă din ce în ce mai bună, echipa a căpătat contur. Cred că am construit o echipă într-un timp foarte scurt, deși n-am avut posibilitatea să transferăm. Faptul că am mers pe continuitate și asta poate fi uneori un aspect mai bun decât de a aduce și a integra jucători. A fost o muncă destul de complicată pe alocuri, dar totuși avem satisfacția că mai avem puțin și poate, dacă Dumnezeu vrea, după aceste 2 meciuri să fim în play-off.

Pentru noi, anunțul a venit foarte bine (n.r.: venirea noilor investitori), într-un moment în care simțeam că lucrurile nu mai pot fi ținute sub presiune. Au fost câteva luni de zile în care n-am avut parteneri de discuție, au fost doar eforturile necontenite ale suporterilor, dar părea că și ei sunt la capătul puterilor, la capătul răbdării și nu ascund că ultimele 2-3 luni de zile au fost dificile din punctul ăsta de vedere. Dar odată cu noii investitori și noile schimbări, există o rază de speranță, de optimism și avem parcă mai multă liniște. Dar încercăm să rămânem echilibrați, acum ceva timp când unii cântau prohodul acestui Dinamo, eu am avut întotdeauna încredere că lucrurile se vor rezolva. Pe de altă parte, nu ma entuziasmez foarte tare nici acum. Încercăm să rămânem echilibrați pentru că ceea ce este cel mai important pentru noi este să controlăm lucrurile care țin de noi”, a declarat Ovidiu Burcă.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -