Darius Olaru, cel mai bun jucător din sezonul trecut, în ancheta AFAN. Emilian Hulubei explică modul în care s-a desfășurat votul

Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori din România (AFAN) a desemnat cel mai bun prim 11 al sezonului 2021-2022 și a decernat premiile pentru categorii precum cel mai bun jucător, cel mai bun tânăr jucător sub 21 de ani, cel mai bun jucător de la Liga 2, cel mai bun antrenor.

Cel mai bun fotbalist U21: Octavian Popescu (FCSB)
Cel mai bun fotbalist din Liga a II-a: Bogdan Chipirliu (CSA Steaua)
Cel mai bun fotbalist din România: Darius Olaru (FCSB)
Cel mai bun fotbalist străin din România: Andrea Compagno (FC U Craiova/FCSB)
Cel mai bun antrenor din România: Dan Petrescu (CFR Cluj)
Cel mai bun antrenor din Liga a II-a: Dragoş Militaru (Unirea Dej)
Cel mai bun 11: Horaţiu Moldovan (FC Rapid) – Cristian Manea (CFR Cluj), Cristian Săpunaru (FC Rapid), Andrei Burcă (CFR Cluj), Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova) – Nana Boateng (CFR Cluj), Ciprian Deac (CFR Cluj), Darius Olaru (FCSB) – Andrei Cordea (FCSB), Andrea Compagno (FC U Craiova/FCSB), Andrei Ivan (Universitatea Craiova).

Emilian Hulubei, președintele AFAN, a explicat, în direct la Sport Total FM, cum s-a desfășurat votul și a precizat că peste 500 de fotbaliști și fotbaliste au participat la ancheta asociației.

“Votul s-a desfășurat în perioada noiembrie-decembrie, au votat jucătorii de la Liga 1, Liga 2 și Liga 3 și a ieșit din ancheta noastră primul 11 pe care l-am comunicat și cel mai bun jucător al sezonului 2021-2022, plus cel mai bun tânăr jucător U21, cel mai bun jucător de la Liga 2 și alte premii pe care le-am menționat. Alteori făceam mai complex, dădeam premii și pentru realizatori TV, pentru reporteri, dar nemaiorganizând gala anul acesta, n-am putut da premiile aceastea, pentru că avem un eveniment mult mai mare, organizarea congresului european pe 2-5 mai, unde pe 4 mai o să organizăm un meci caritabil pentru a strânge fonduri, să-l ajutăm de la Oradea. pe Mihai Neșu să definitiveze construcția pe care o face pentru persoanele cu dizabilități. Vom avea un eveniment cu o echipă națională a jucătorilor români peste 40 de ani și o selecționată a sindicatelor din Europa, 37 de țări care vor veni cu fotbaliști destul de cunoscuți, care au jucat prin naționalele lor.

Așa au fost voturile jucătorilor, așa cum a ieșit, așa am dat. Au fost peste 500 de voturi, deci e o anchetă destul de concludentă, după numărul de voturi”, a declarat Emilian Hulubei.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -