Bogdan Vasiliu: “Dacă nu suntem bine primiți de CSM București, mai bine nu ne mai prezentăm”

Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 27 februarie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre rivalitatea dintre CS Rapid și CSM București.

“Noi vom propune ca cei de la CSM București să nu vină în Giulești și noi să nu mergem în Sala Polivalentă. Este ceva de genul PSV cu Ajax, ceva de genul. Dacă nu suntem bine primiți și întotdeauna deranjăm în Sala Polivalentă, mai bine nu mai mergem, nu este posibil ca noi să primim invitații din cele mai proaste loje, pe când ei au primit cele mai bune locuri pe care au fost. Nu mai contează, pentru mine subiectul este închis.

Este un derby precum era înainte Steaua – Dinamo și asta dă culoare handbalului feminin și Rapidul a făcut să se vorbească atât de mult despre handbal și de aceea nu am înțeles niciodată de ce s-au comportat cu noi și cu galeria Rapidului mai altfel. Campionatul  principalul obiectiv și să vedem dacă ajungem în Final Four în Liga Campionilor.

Eu înțeleg că pentru cei de la CSM București este frustrant că sunt 4 ani de zile în care au luat un campionat și o cupă, dar asta este viața și anul trecut am fost mai buni decât ei per ansamblu, iar anul acesta sunt ei mai buni și acceptăm lucrul acesta“, a spus Bogdan Vasiliu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -