Ovidiu Burcă, după eșecul cu FCSB: “Oamenii sunt obișnuiți cu alt tip de rezultate la Dinamo, dar Dinamo ăla a murit!”

Dinamo nu se regăsește în Superligă și suferă a 11-a înfrângere din acest campionat, contra FCSB-ului, scor 1-0. Ultima victorie a “câinilor” datează din luna august, contra Voluntariului.

Ovidiu Burcă a vorbit, după eșecul de aseară, despre atitudinea jucătorilor săi, dar și despre așteptările nerealiste ale fanilor. Acesta a punctat faptul că Dinamo se află într-o altă situație, nu cea în care lupta la titlu în urmă cu mulți ani, perioadă în care Dinamo avea jucători de valoare și determinați.

„Încă o dată o spun, sunt unii oameni obișnuiți cu alt tip de rezultate la Dinamo!

Istoria acestui club este importantă, iar ei au crescut cu acel Dinamo care câștiga campionate, care avea jucători de valoare, cărora nu le era frică, jucători care aveau determinare, aveau ambiție și agresivitate pe teren! Ei sunt obișnuiți cu acel Dinamo, dar Dinamo ăla a murit!

Noi, anul trecut, am rescris codul genetic al acestui club! Suporterii, nu noi! Dinamo nu mai are în spate tot ce a avut odată – și nu vreau să intru în astfel de discuții – (n.r. Burcă face referire, cel mai probabil, la sprijinul pe care clubul l-a primit uneori din exterior), dar Dinamo a renăscut din pasiunea oamenilor.

Istoria lui Dinamo e scrisă acolo și e frumoasă, dar oamenii trebuie să înțeleagă că trăim o altă eră! Trăim o altă epocă!.

Dacă vrem să ne adaptăm la condițiile actuale, OK! Dacă vrem să trăim în trecut, vom trăi acolo. Realitatea e cu totul alta și știți foarte bine asta.

Clubul ăsta a reînviat din propria cenușă datorită pasiunii unor suporteri. Au venit niște oameni care au dat o mână de ajutor, am încercat să coagulăm și să aducem alții. Suntem într-un moment de tranziție acum.

(…) Repet, suntem într-un alt moment al istoriei acestui club! Istoria se rescrie diferit! Dacă vrem să înțelegem lucrul ăsta, bine! Dacă nu, și vrem să trăim ceea ce a fost odată… Din păcate, ceea ce a fost odată nu e valabil și nu e actual. Dacă vrem să înțelegem, putem să contruim un viitor pentru clubul ăsta!”, a declarat Burcă.

Proaspăt revenită în Superligă, Dinamo se află pe penultimul loc, cu doar 10 puncte în 17 etape.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -