Olimpiu Moruțan a fost vândut la Galatasaray pentru 5,7 milioane de euro. Gigi Becali a făcut anunțul oficial al transferului

Olimpiu Moruțan a fost transferat de Galatasaray contra sumei de 5,7 milioane de euro, a anunțat Gigi Becali.

Patronul FCSB-ului spune că turcii vor achita 4,2 milioane de euro pentru mijlocașul român, plus încă 1,5 milioane de euro dacă Galatasaray se califică în grupele Europa League.

“Da, l-am vândut pe Moruţan la Galatasaray. Suma este de 5,7 milioane de euro. 4,2 milioane de euro vor plăti acum pe el, plus 1,5 milioane de euro dacă se califică în grupele Europa League.

Dar Galatasaray se va califica în grupele Europa League şi asta va fi suma. Eu sunt mulţumit”, a spus Becali pentru Fanatik.

Olimpiu Moruțan, în vârstă de 22 de ani, a mai fost dorit în această vară de FC Copenhaga, care a înaintat o ofertă de 3 milioane de euro, doar că Gigi Becali nu a acceptat, deși danezii au reventi și cu o contraofertă.

La Galatasaray, Moruțan va fi coleg cu Alex Cicâldău, care s-a transferat de la Universitatea Craiova contra sumei de 6,5 milioane de euro.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -