Laszlo Balint: ,,Orice antrenor își dorește mai mult, dar trebuie să ne raportăm și la posibilitățile noastre!”

Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA Arad, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 23 august, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Viorel Grigoroiu, despre evoluția echipe UTA Arad.

,,Spectatorii sunt un factor motivator extraordinar pentru noi. Se freamătă orașul când jucăm acasă! Prezența spectatorilor pe stadioane aduce un plus de spectualizitate necesar.

Am stabilit cu conducerea să avem un sezon care să ne ferească de emoțiile sezonului precedent. Am avut și emoții în cea ce privește retrogradarea, dar am avut și emoții în cea ce privește parcursul nostru. Să nu credeți că am fost mulțumiți de parcusul nostru pe propriul stadion, pentru că noi am compensat cu punctele aduse din deplasare, dar știam că în momentul în care jucăm cu stadionul plin, nu se vor mai repeta rezultatele negative.

Orice antrenor își dorește mai mult, dar trebuie să ne raportăm și la posibilitățile noastre, pentru că nu e bine să visăm, fără să fim ancorați în realitate”, a declarat Laszlo Balint, antrenorul UTA ARAD.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -