Noul șef de la Gloria Buzău, declarații tupeiste: ,,Obiectivul este să promovăm!”

Nu-i un nume foarte cunoscut în fotbalul românesc, dar e campion la dorințe.

Marin Mitran: „Am venit la Gloria Buzău să câștig. Obiectivul e să intrăm în play-off și, apoi, să promovăm. De pe primul loc dacă se poate”.

,,Buzăul este un oraș cu tradiție și e un pas important mare și pentru mine, să urc către un nivel superior. Proiectul mi se pare foarte frumos și cred că putem să ajungem să facem un club bun și să și promovăm. Fotbalistic, stadionul arată foarte bine. Probabil că mai avem de muncă la terenul de antrenament, dar nu cred că doar la Buzău sunt probleme, ci în toată țara. În rest, am găsit un context bun și asta e cel mai important. Am avut o experiență în Republica Moldova, în primul rând, cred că acolo m-am format ca și conducător. Am avut patru ani și ceva la Milsami Orhei. A fost extraordinar. Am câștigat totul, cupă, campionat, supercupă. Am fost vicepreședinte la Zimbru Chișinău. Au fost ani excepționali, am lucrat și în Federația Republicii Moldova de Fotbal. Am avut o experiență incredibilă acolo. Acum sper să facem ceva frumos la Buzău. Să fac, alătură de colegii mei, ceva frumos la Buzău”, a mai declarat Marin Mitran.

Aproape imposbil ca FC Buzău să poată câștiga în liga secundă

Marin Mitran a declarat că FC Buzău vrea să termine pe primul loc campionatul următor al Ligii a 2-a. Asta deși, după cum tot el a afirmat că antrenorul – Cristian Pustai, nu va primi mulți jucători.

În mare parte se va merge cu același lot de jucători ca anul trecut. Stagiunea precedentă, SCM Gloria Buzău, cum se numea actuala FC Buzău, nu a prins play-off-ul, ci a jucat în play-out. În plus, mai mulți jucători au părăsit deja echipa.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -