Nicolae Stanciu pleacă de la Slavia Praga. Românul va merge în China, la Wuhan

Nicolae Stanciu va juca în China, la Wuah, după 2 ani și jumătate petrecuți la Slavia Praga, scrie presa cehă. Se pare că românul trebuie să mai efectueze doar vizita medicală, iar transferul este o formalitate.

„Mijlocașul român Nicolae Stanciu ar trebui să se îndrepte către Wuhan FC, din China. Surse din culise confirmă informația. S-a ajuns la acordul final după negocieri-maraton ce s-au încheiat joi, după miezul nopții.

Persoanele interesate de Stanciu se află în Praga de luni. Conducerea Slaviei ar fi obținut o ofertă profitabilă, de 100 de milioane de coroane (n.r. 4 milioane de euro). Adică suma pe care a trebuit să o plătească când l-a cumpărat pe fotbalist acum doi ani și jumătate”, informează sport.cz.

Nicolae Stanciu are 112 meciuri în tricoul cehilor, în care a reușit 26 de goluri și 28 de assist-uri.

Wuhan este o echipă de pluton în China, ocupând locul 6 în grupa de retrogradare în sezonul trecut. De altfel, valoarea întregului lot este de 5,38 milioane de euro, sub cota de piața a lui Stanciu, care este evaluat de site-urile de specialitate la 7 milioane de euro.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -