Ioan Ovidiu Sabău crede negocierile FRF cu Boloni au fost doar de fațadă: “Când nu vrei să aduci pe cineva, pui astfel de clauze și știi că nu vor fi acceptate”

Ioan Ovidiu Sabău crede că negocierile Federației Române de Fotbal cu Ladislau Boloni, pentru postul de selecționer al naționalei, au fost doar de fațadă, șefii federației impunând intenționat anumite clauze, pentru ca Boloni să nu accepte.

Totodată, Sabău spune că dacă FRF dorea într-adevar să-l aducă selecționer pe Boloni, ar fi făcut tot posibilul ca acest lucru să se întâmple imediat.

“L-am simțit pe Boloni că și-a dorit foarte mult și a avut încredere că până la urmă se vor înțelege. În același timp l-am simțit foarte afectat și foarte dezamăgit de ce s-a întâmplat, asta e concluzia mea.

Nu poți să te comporți în acest fel cu Boloni. Poți cu unul care vine și acceptă în orice condiții, care nu a avut rezultate deosebite, atunci vii și îți dorești foarte mult. Sigur, e un lucru extraordinar să antrenezi echipa națională, dar era clar că antrenorii cu caree s-a discutat la cel mai înalt nivel, mă refer la Hagi, la Răzvan Lucescu, Dan Petrescu, ei sunt antrenori, iar dacă tu le pui anumite clauze, atunci nu vor accepta.

Dă impresia, și asta e o părere personală, că de fapt când nu vrei să aduci pe cineva sau spui că ai negociat, și el vrea, pui astfel de clauze și știi că nu for fi acceptate. Nu vreau să fiu răutăcios, dar dacă vrei să-l aduci pe Bolini, cum a fost în situația asta, îl aduceai pe Boloni.

Urmărind așa filmul de când a plecat Rădoi, pare așa că totul a fost îndreptat, întârziat, tocmai pentru că era decis că Edi Iordănescu va fi viitorul selecționer, încă de atunci, din tot ce s-a întâmplat, pot să trag și conclzuia asta”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, la Sport Total FM.

Negocierile dintre FRF și Boloni au eșuat, din cauza anumitor clauze impuse de federație. Boloni a refuzat contractul propus de federație, în care acesta era demis după primele luni, dacă nu ar fi ocupat unul din primele 2 locuri în grupa de Liga Națiunilor.

Totodată, Boloni ar fi trebuit să plătească un milion de euro dacă ar fi decis să plece de la națională, însă în cazul în care era demis de FRF, forul nu ar fi plătit nimic.

Discuția integrală poate fi ascultată mai jos:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -