Nicolae Dică, după startul perfect pe banca Mioveniului: “Îmi place să risc, mă bucur că ne-a ieșit în aceste 2 etape, dar deocamdată n-am realizat nimic”

Nicolae Dică a avut parte de un start perfect pe banca Mioveniului, cu 2 victorii din 2 meciuri disputate. Totodată, antrenorul a realizat, alături de conducere, o campanie de achiziții substanțială, nu mai puțin de 9 jucători noi au semnat cu echipa în această iarnă.

În direct la Sport Total FM, Nicolae Dică a vorbit despre primele sale meciuri la Mioveni, despre planurile de viitor și obiectivele pe care și le propune pe banca noului său club.

“Dacă ar exista o rețetă a succesului, ar aplica-o toată lumea, ar câștiga toată lumea. Uneori îți iese, uneori nu, fiecare antrenor are filozofia lui, principiile lui, dar mă bucur că ne-a ieșit în aceste 2 etape, am obținut 2 victorii, am făcut jocuri bune, dar cum am mai spus, n-am obținut nimic deocamdată și terbuie să mergem pe aceeași linie.

Îmi place să risc, mi-a plăcut întotdeauna și încerc până la urmă să fac niște lucruri după filozofia mea și principiile pe care le am. Am încercat să fac un lot competitiv cu jucătorii pe care i-am găsit aici, pe care i-am adus, asta nu înseamnă că la fiecare meci vom face lucrurile acestea, pentru că vom întâlni echupe puternice, cum e Sepsi, o echipă care se luptă la play-off și va fi greu să facem același lucru, dar nu vom renunța total la principiile noastre.

Le-am transmis din prima zi că vreau să aibă mentalitate de învingători, fie că jucăm cu Liga 3, cu o echipă de Liga 2 sau cu una care se luptă la campionate, să jucăm la fel și să încercăm să scoatem maxim de la fiecare meci, doar așa putem să obținem lucruri bune. Nu e ușor, e doar începutul, trebuie să continuăm ăn același ritm. Important e cum reacționăm când vom pierde jocuri, la treaba asta mă gândesc”, a declarat Nicolae Dică.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -