Naționala de rugby a Uruguayului a refuzat să vină la București: ,,Este o veste proastă, vom jucă la Verona”

Alin Petrache, președintele Federației Române de Rugby, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Liga de Weekend” din 30 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Daniel Nazare, despre refuzul uruguaienilor de a disputa meciul de rugby, pe fondul valului de infectare cu Covid-19.

Naționala de rugby a Uruguayului a refuzat să facă deplasarea în România din cauza numărului mare de cazuri de infectare cu coronavirus.

Sud-americanii ar fi trebuit să joace contra ”Stejarilor” pe 6 noiembrie, pe Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf.

Meciul amical de rugby dintre România și Uruguay, programată inițial pe 6 noiembrie la București, pe arena Arcul de Triumf, se va juca la Verona, în Italia, pe 7 noiembrie, de la ora 15:00.

,,Este o veste proastă, vom jucă la Verona, duminică, la ora 14:00. A fost cerința Federației Internaționale de Rugby, având în vedere că Italia joacă împotriva Noii Zeilande și nu au vrut să interfereze niciun meci, mai ales la ei în Italia.

Am hotorât să jucăm acest meci, tocmai că avem nevoie de o pregătire înainte de meciul cu Olanda, ultimul meci care îl disputat în Campionatul Europan, plus că mai avem de naturalizat patru jucători, Pilieru, Tică pe Tomane și pe Vaovasa, și avem nevoie clar de acest meci. Tocmai din acest motiv, am stabilit împreună cu Federația Uruguaiana și Internațională să disputăm acest meci”, a spus Alin Petrache la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -