Florin Fabian: ,,Sunt foarte bucuros că am venit la o echipă de tradiție a României”

Florin Fabian, noul antrenor al Rispensia Timișoara, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Trafic Sport” din 29 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Răzvan Toma, despre noul proiect de la Rispensia Timișoara.

,,Sunt foarte bucuros că am venit la o echipă de tradiție a României, de tradiție interbelică. Sunt bucuros că am venit la un club cu o oarecare stabilitate și sper să îmi pot duce la îndeplinire obiectivele, împreună cu staff-ul și cu băieții.

Am fost căutat de domnul Mihu și probabil evoluțiile echipei mele cu Recea, cu siguranță, nu probabil, l-au impresionat. Am mai avut propuneri până acum, însă nicio propunere nu m-a convins, pentru că mă interesează foarte mult strategia administrativă, să meargă mână în mână cu strategia tehnică.

Eu sunt antrenorul care doresc să contribui la creșterea calității individuală a jucătorilor, ceea ce se urmărește la Ripensia, pentru că el fiind un club privat, automat managementul financiar e foarte important și după care, sigur, să ne îndemplinim obiectivul pe plan colectiv. Deci profilul și strategia clubului, mi-a plăcut de la început. De aici a fost cale scurtă de a ne pune la masă și de a ne înțelege, a spus Florin Fabia la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -