Narcisa Lecușanu:,,Voi candida din nou pentru Federația Internațională de Handbal”

Narcisa Lecușanu, fosta jucătoare de handbal, a intervenit telefonic la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 02 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre canidatura pentru comitetul executiv al Federației Internaționale de Handbal.

,,Candidez din nou pentru comitetul executiv al Federația Internațională de Handbal, deocamdată vreau să închei o etapă și mă gândesc doar la congresul care vine pe 6 noiembrie. Deocamdată vreau să termin cu alegerile de la Federația Internațională de Handbal, nu vreau să se confunde candidatura de la IFH, cu cea de la FRH.

După acest congres, voi ieși public pentru că văd că toată lumea așteaptă ceva de la mine. Primesc multe telefoane, timp este sufiecient, dar problema este că fiecare trebuie să se hotărască cum vrea ca handbalul românesc să meargă înainte”, a spus Narcisa Lecușanu la Radio Sport Total FM.

Discuția poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -