Narcis Răducan: ,,Nu poți să respecți cu strictețe toate indicațiile de pe margine”

Fostul jucător, Narcis Răducan, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii Trafic Sport, pentru a discuta cu realizatorii Ionel Luțan și Mihai Constantin, despre meciul din Conference League, CFR – Young Boys.

Se zvonește că Marius Șumudică a ordonat jucătorilor săi, să facă un pas în spate (n.r. o greșeală pe care mulți o insinuează), având în vedere că adversarul era mai puternic. Fostul jucător, Narcis Răducan, susține că cel mai probabil jocul adversarilor a impus retragerea elevilor lui Șumudică, în defensivă.

,,Nu poți să respecți cu strictețe toate indicațiile de pe margine, pentru că mai este vorba si de advertitate și de reacția adversarului. Asa se întâmplă și în box de exemplu, oricât ar striga antrenorul, dăi, retragete sau câteodată nu poți ești în corzi. Așa se întâmplă și în fotbal, când adversarul are un moment mai bun, e superior, are o pregătire fizică mai bună sau te domină pe anumite aspecte, cu toate încurajările sau cu strigătele de pe margine, s-ar putea să nu poți, chiar dacă vrei. Sunt convins că a fost o retragere naturală și nu una strategică de la vestiar”, a spus Narcis Răducan, pentru Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -