Acuzat de “blat”, Florentin Petre răspunde acuzațiilor: ,,Atâta timp cât eu voi fi antrenor, nu se va întâmpla asta niciodată”

Florentin Petre, antrenorul Daciei Unirea Brăila, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 6 august, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre acuzațiile pe care i se aduc de ”blat” la meciul cu Șelimbăr.

Antrenorului i se reproșează că ar fi aranjat meciul, mai ales după ce Dunărea a condus la pauză.

Prima etapă din Liga 2, a adus cu sine o înfrângere rușinoasă pentru Dacia Unirea Brăila, în fața CS Comunal Șelimbăr, iar fanii brăileni l-au acuzat pe antrenorul Florentin Petre, că a aranjat meciul cu adversarii.

,,Sincer să fiu, nu știu ce au cu echipa de fotbal. Probabil că trăiesc în trecut, probabil că amintirile îi chinuiesc foarte tare, însă să știți că nu ăștia sunt fanii adevărați ai Daciei Unirea Brăila.

Întradevăr, eu de când sunt aici de aproximativ 3 ani de zile, am întâlnit și brăileni, oameni faini care ne-au susținut.

Era de așteptat ca oamenii să vorbească așa, dar ei nu știu prin ce condiții am pregătit meciul. De exemplu am ajuns foarte târziu acolo, după o călătorie de 9 ore cu autocarul, iar a doua zi erau 37 de grade.

Eu ca antrenor, care bineînțeles știu foarte bine jucătorii și îi simt foarte bine, din toate punctele de vedere. Am zis că dacă Dumnezeu, ne ajută să trecem de prima repriza și să avem un avantaj de 2-3 goluri, cu siguranță meciul ăla nu îl pierdeam. Am avut o primă repriză foarte bună, băieții au rezistat cât au putut, ținând cont la ce s-a întâmplat înainte cu o zi, plus căldura, care era insuportabilă.

Bineînțeles, s-a greșit colectiv, am luat 3 goluri în 5 minute. La noi am avut ghinion, ne-a căzut și transmisiunea în direct de pe internet, că le-a căzut internetul oamenilor. Bineînțeles suspiciunile… Și oamenii care se pricep foarte puțin la fotbal, iar oamenii din asta trăiesc, suspiciune, a fost, n-a fost, dar eu le-am explicat într-un interviu, atâta timp cât eu voi fi antrenor, nu se va întâmpla asta niciodată, pentru că am și eu un nume, am și eu o demnitate”, a declarat Florentin Petre, pentru Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -