Narcis Răducan, despre propria sa academie de fotbal:,,Încerc periodic să le fac o surpriză și să le aduc câte un jucător din Liga 1″

Narcis Răducan, un fost jucător român, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 2 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre Academia de fotbal Narcis Răducan.

,,Încă nu a venit frigul și copii vin cu drag în continuare la antrenamente, și sperăm să iasă câți mai mulți fotbaliști. Periodic încerc să le fac câte o surpriză și să mai aduc câte un jucător din Liga 1. Este foarte important pentru ei să ia contact cu eroii.

Îmi aduc aminte din experiență proprie, ce însemna să văd un fotbalist în carne și oase, un fotbalist de primă ligă, nu mai zic că unii erau și la nivel de liga națională. Îmi place foarte mult ceea ce fac și iată că a trecut deja un an de când am început treaba asta, și chiar e tare.  

Îmi aduc aminte de idolii mei, de Sabău, de Hagi, de Dănuț Lupu, de Lăcătuș, cu unii dintre ei am avut norocul să și joc. Cel mai frumos pentru un tânăr jucător, este să joace alături de eroii copilării, cu Stelea am stat și în cameră. Adică efectiv am și bătut cu furculițele prin tigăi în ’94, dar am jucat și cu ei. Așa le doresc și copiilor de astăzi, să ajungă să joace măcar cu jucătorii tineri din Liga 1”, a spus Narcis Răducan la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -