Nana Falemi își dedică propria experință tinerilor fotbaliști: “Am șase grupe la FC Nana Juniors. Am o metodică în care cred foarte mult”

Nana Falemi, fostul jucător român de origine cameruneză, a intervenit la Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 31 august, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre proiectul FC Nana Juniors.

,,Am șase grupe la FC Nana Juniors. Am plecat de la doar 7 copii, iar acum avem 6 grupe la FC Nana Juniors. Avem 4 grupe în Parcul Herăstrău, avem o grupă de 2009 pe care am mutat-o la baza din Voința, pentru că urmează să intre la categoria de 14 ani unde vor juca la sistemul de joc de 11 vs 11. Mai avem grup pentru copii mai mici, născuți din 2013 până în 2016, pe care îi pregătim în Parcul Tineretului. 

Mă pregătesc să cresc să cresc cât mai mult acest club și îmi doresc ca Nana Juniors sa ajungă unul dintre cele mai cunoscute cluburi din țară. Am o metodică în care cred foarte mult și pe care o perfecționez de la un sezon la altul și copii cresc bine. Este o metodă personală care vine în urma a zeci de ani de fotbal la nivel de performanță, din experiența pe care am acumulat-o la Steaua, la echipa națională și la toate cluburile din afară la care am jucat. Aici sunt foarte mulți ani de studii adunați și încerc să performez metodica de la un an la altul.

Țin să precizez că metodica lui Hagi m-a inspirat foarte mult, metodica de la Glasgow Rangers FC, unde am fost și am studiat, iar după metoda mea lucrăm la toate bazele de pregătire și la toate grupele se lucrează la fel. Antrenamentul depinde de vârstă și de nivelul grupei, adică dacă sunt de inițiere sau grupă de meci”, a spus Nana Falemi la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -