Nana Falemi: ,,Scopul meu este să antrenez la seniori, însă am decis să încep de la copii și juniori”

Nana Falemi, fostul jucător român de origine cameruneză, a fost prezent în studioul Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 5 noiembrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre viitorul său în calitate de antrenor. 

,,Astăzi a fost o zi plină. Am avut antrenament cu copii astăzi și am fost la mai multe posturi de știri. A fost o zi plină o zi frumoasă astăzi! Ajung acasă să fac duș și să dorm, iar mâine o iau de la capăt. Mâine și poimâine avem meciuri în campionatul municipal, nu mă interesază rezultatul și nu pun presiune pe copii. Meciurile și ce se întâmplă pe teren, sunt un indiciu pentru ce avem de lucrat și de corectat în continuare. Este și o confirmare a muncii noastre, până acum avem foarte multe confirmări și asta mă bucură.

Eu mi-am propus să încep munca de jos. Scopul meu este să antrenez la seniori, însă am decis să încep de la copii și juniori, și să fac cât de bine ceea ce fac. Pentru că am înființat Academia de Fotbal FC Nana Juniors, îmi propun să antrenez cât mai bine, iar apoi când voi merge să antreneze la seniori, să meargă împreună cu mine. Îmi formez un grup de antrenori competenți și serioși, aleși după principiile mele, care să îmi semene și care să facă treabă bună în continuare”, a spus Nana Falemi, la Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -