Monica Davidescu, în premieră la Radio Sport Total FM

Apreciata actriță Monica Davidescu s-a aflat în premieră la Radio Sport Total FM, fiind prezentă marți, 25 aprilie, în studio, la emisiunea Trafic Sport, invitată a lui Răzvan Toma.

Fiind căsătorită cu Aurelian Temișan, de ani buni portarul naționalei de fotbal a artiștilor, nu avea cum să nu fie și ea apropiată de sport. De altfel, silueta artistei lasă impresia unei sportive, chiar dacă un mare regret al ei este faptul că din motive obiective nu a putut face niciodată sport de performanță. De asemenea, a mai vorbit și depre activitatea sa artistică, despre Compania de Teatru Concordia pe care a înființat-o împreună cu Aurelian Temișan și despre spectacolele pe care le organizează aceasta.

„Am fost impresionată de momentele Nadiei Comăneci de la Jocurile Olimpice din 1976, de la Montreal. Chiar încercam și eu să imit anumite mișcări de-ale ei de-atunci. Mi-amintesc atât de bine, pentru că toți cei din casă am stat ore întregi în fața micului nostru televizor alb-negru ca să vedem întrecerea, trăind din plin toate acele emoții.

În copilărie, pe când aveam sarcina să păzesc în grădină vaca sau oile, urcam într-un nuc care mi se părea foarte înalt. Acolo îmi veneau în minte o mulțime dintre personajele din filmele sau desenele animate pe care le vedeam la tv. În imaginație purtam multe conversații cu ele. Astfel, imaginația mi s-a dezvoltat, mi s-a îmbogățit și m-am gândit că aș vrea să fac așa ceva

Printre spectacolele Companiei de Teatru Concordia amintesc: «Divorțul anului», «Eu te cred, da’… tu mă minți» dar și clasica «O noapte furtunoasă». Apropo, au apărut titluri pe site-uri de genul, «Monica Davidescu și Aurelian Temișan, divorțul anului» și am primit un telefon de la o mătușă care plângea spunându-mi că îi pare atât de rău”, a spus Monica Davidescu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție o puteți auzi accesând linkul de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -