Valeriu Iftime: “Visez ca FC Botoșani să ajungă în Liga Campionilor UEFA”

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Execuții Matinale” din 25 aprilie, pentru a discuta cu realizatorii Gabriel Maricescu și Daniel Nazare, despre șansele celor de la FC Botoșani să prindă locul 4.

“Deocamdată nu mă pot baza pentru barajul european, dar visez la treaba asta. Atunci când am spus nu era o lipsă de politețe, pur și simplu cred în teoria asta că locul 6 sau o echipă în outside, fără nicio șansă în play-off este mai rău decât o echipă care are un obiectiv clar și chiar o rezonanță. Sunt convins că cei care sunt pe locurile 4 și 5, visul lor este să ocupe locul pentru Europene unde sunt și bani. Până acolo este o cale lungă, dar sunt într-o zonă în care am o speranță întâmplătoare.

Un antrenor nou aduce un suflu nou. Un antrenor nou aduce o egalitate de șanse ale jucătorilor. Aduce un fel de armonie în grup și toți au șansa să joace. Un antrenor care are o distanță lungă de parcurs creează și parti-pris“, a spus Valeriu Iftime la Radio Sport Total FM.

 

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -