Redacția Sport Total FM îți propune un bilet SIGUR la mijloc de săptămână! Hai și tu pe Supersocial!

 te cheamă să te alături pe Superbet, unde analizăm cele mai interesante meciuri și schimbăm păreri despre biletele pe care pariem. 

 

 

Redacția Sport Total FM îți propune un bilet la mijlocul săptămânii, format din 3 evenimente, toate meciuri de fotbal, cu o cotă totală de 4.51.

Manchester City-Arsenal(1), Chelsea-Brentford(1), West Ham-Liverpool(Peste 1.5 goluri în meci, peste 6.5 cornere în meci, peste 1.5 cartonașe în meci).

Cel mai tare lucru pe care-l poţi face în Social Superbet este că devii prieten cu prezentatorii Sport Total FM, afiliați programului SuperSocial, mai exact Narcis Drejan și Daniel Nazare.

 

 

Descarca aplicatia, vino pe chat și câștigă alături de echipa Sport Total FM.

 

 

Grupurile dedicate sunt însă pline de bilete prinse la diferite cote, dar și de bilete care urmează să se stabilească în acestă săptămână. Tot ce trebuie să faci este să instalezi aplicația Superbet de aici, iar dacă o ai deja, să-ți setezi profilul social. Apoi, e simplu! Navighezi prin grupuri, vizitezi secțiunile de bilete Populare, Big Win sau Ultimii Câștigători, intri pe chaturile meciurilor și vezi ce postează restul jucătorilor și iei cele mai bune decizii cu privire la pariurile tale viitoare.

 

 

Nu uita să lași la vedere și ce decizi tu să pariezi, pentru ca și alții să se poată inspira de la tine. În plus, cine știe, poate devii tu însuți un influencer, cum sunt deja câțiva foarte buni pe SuperSocial.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -