Mirel Rădoi, despre conflictul dintre Iordănescu și Becali: “Nu știu dacă îi poți interzice unui patron să aibă o opinie”

Mirel Rădoi, care este și finul patronului de la FCSB, a fost întrebat despre conflictul dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali, care e tot mai accentuat în ultima perioadă. Selecționerul României îi ține partea nașului său și crede că acesta are dreptate.

Gigi Becali e nemulțumit de jocul echipei, deși FCSB a obținut 22 de puncte din 24 posibile în campionat sub comanda lui Iordănescu. De cealaltă parte, tehnicianul spune că i s-a propus despărțirea amiabilă, dar că nu va accepta, adăugând că, după părerea sa, patronul este iritat de faptul că nu mai poate avea un cuvânt de spus în alcătuirea echipei.

„La FCSB? De la a spune până la a se implica e diferență mare. Nu știu dacă e o problemă. Indiferent ce contract ai avea, poți fi dat afară oricând. Orice clauză, oricât, va fi plătită și vei pleca.

Din punctul ăsta de vedere, nu știu dacă îi poți interzice unui președinte, unui patron sau director tehnic, sportiv să aibă o părere, o opinie, nu ai cum.

Pot să ai clauză şi un miliard, dacă acel patron are banii ăia, ţi-o plăteşte şi nici nu apuci să termini primul antrenament. La 10 minute după ce ai semnat, primeşte un telefon şi te dă afară”, a spus Mirel Rădoi, la conferința de presă de dinaintea meciului cu Liechtenstein.

Edi Iordănescu are setată o clauză de reziliere de 500.000 de euro la FCSB.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -