Se anunță atmosferă infernală la Skopje: macedonenii au epuizat toate biletele la meciul cu Islanda. Selecționerul Milevski: “Nu simțim o presiune deosebită”

Macedonia de Nord – Islanda se va disputa în această seară, la Skopje, pe stadionul Toše Proeski, de la ora 19:00, simultan cu partida României din Liechtenstein, iar atmosfera se anunță una infernală.

Publicația Gol.mk anunță că partida este sold-out, aproximativ 33.000 de bilete fiind vândute. Inițial, doar tichetele de la tribune au fost puse în vânzare, însă după rezultatele din penultima rundă, care au pus Macenodia de Nord într-o poziție extrem de favorabilă pentru obținerea locului 2 în grupă, interesul a crescut. Astfel, macedonenii au deschis și peluzele, iar biletele s-au epuizat în numai câteva ore.

Meciul de la Skopje ne interesează în mod direct, pentru că este nevoie ca Macedonia de Nord să nu invingă Islanda, pentru ca naționala lui Rădoi să poată merge la baraj. Desigur, România trebuie să obțină cele 3 puncte în deplasarea de azi pentru ca scenariul să fie în picioare.

Selecționerul Blagoja Milevski nu se teme

Conform sursei citate, selecționerul Bagoka Milevski a declarat că nu se teme de meciul cu Islanda și că planul este bine pus la punct.

“Nu aș spune că meciul cu Islanda este cel mai dificil. Nu ne pregătim pentru altceva, ci la fel cum am făcut-o pentru toate partidele. Toate meciurile sunt importante, iar faptul că avem șanse să ne calificăm nu ne împovărează, ci ne motivează în plus.

Nu simțim o presiune deosebită. Bineînțeles că este mai bine să fim la mâna noastră, decât să decidă altii pentru noi. Publicul ne poate da motivație și ne va împinge de la spate, nu va pune presiune pe noi.

Meciul cu Armenia este deja uitat. Mă aștept la un cu totul alt meci mâine, dar suntem pregătiți și sper să facem față provocării. Avem un plan cum să învingem Islanda, sper să nu fie greșeli individuale ca în ultimul duel. Greșelile se întâmplă mereu, dar sper să le evităm și să ajungem la rezultatul dorit. În primul rând, mă aștept să jucăm un alt meci decât cel din Islanda.

Nu știu daca vor juca la fel ca impotriva României. Cu toate acestea, suntem pregătiți să jucăm împotriva lor. Islanda este diferită de Armenia și de aceea meciul nu poate fi același cu cel precedent”, a spus Milevski.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -