Gigi Becali, un nou atac la adresa lui Edi Iordănescu: “Donezi tu banii mei, mă? Tu intri cu stăpânul clubului în scandal și îl și ameninți?”

Tensiunile dintre Edi Iordănescu și Gigi Becali capătă proporții, după ce antrenorul i-a răspuns patronului printr-un mesaj lung, la miezul nopții.

Becali este nemulțumit de jocul echipei, chiar dacă FCSB are 8 victorii și 1 egal în ultimele 9 meciuri, dar Edi Iordănescu spune că nu va pleca, pentru că este antrenor profesionist, singura variantă pentru despărțire fiind plătirea clauzei de 500.000 de euro, pe care anunță că o va dona.

Gigi Becali a reacționat prompt la declarațiile lui Edi Iordănescu și spune că situația e de neacceptat. Patronul FCSB a declarat că îi propune tehnicianului plata pe următoarele două luni, iar ruperea contractului să aibă loc la finalul acestui an, nu în vară, cum explicase anterior.

”N-am regretat (n.r. că l-a numit pe Edi Iordănescu), dar acum, după ce văd asta, mă crucesc. Cum adică? Tu intri cu stăpânul clubului în scandal, îl și ameninți și mai și zici că iei tu banii, 500.000, și-i donezi? Păi donezi tu banii mei, mă? Eu i-am scris că așa ceva n-am văzut.

Mă întreb eu acum, după ce ai scris și ai intrat în scandal cu patronul clubului, cum să te mai duci în curte la el? Eu am 64 de ani și nu-mi vine să cred. Eu aș vrea să ia banii pe două luni și să plece.

Eu vin de la biserică acum și-mi pare rău, dar n-ai cum să nu răspunzi la așa ceva. Cum să spună el că dă banii mei la donație? N-o să doneze nici cinci bănuți”, a spus Gigi Becali, la DigiSport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -