Mircea M. Ionescu: ,,Pasiunea naște forțe nebănuite. Voi prinde suta, glumind, firește”

Mircea M. Ionescu, comentator sportiv și dramaturg, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, din cadrul emisiunii ,,Fluier Final”, din 28 octombrie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre activitatea dramaturgului la vârsta de 76 de ani.

,,Tinerețea în primul rând este o starea de spirit, este mișcare, este căutare, este pasiune. Eu tot ce fac, fac cu sufletul, cu patimă. Până și facebook-ul, dacă sunt prezent și acolo, nu este o pură întâmplare.

Pasiunea naște forțe nebănuite, eu fac 76 de ani la sfârșitul acestei săptămâni. Voi prinde suta, glumind, firește, dar totul este o dozare a efortului și pasiunea pe care te decizi să tratezi o patimă. La mine teatru și fotbalul sunt două patimi, fără de sfârșit descoperite la 8 ani.

Ai mei m-au dus în aceeași zi la ambele, în 1953, la ora 11:00 am mers la Teatrul Giulești să văd o piesă, iar la ora 15:00, cu tata, urcam în tribuna Stadionului Giulești, juca Rapid – CFR Timișoara și s-a terminat: 1 – 2. Deci așa s-au născut patimele mele și așa mi-au ghidat viața. Mi-au centralizat toate eforturile mele, toate gândurile. Mi-au dinamizat imaginația”, a spus Mircea M. Ionescu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -