Mihai Stoichiță: “Daum nu s-a adaptat la nivelul fotbalului românesc”

Mihai Stoichiță, șeful comisiei tehnice a FRF, a intervenit telefonic la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 16 iunie, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre nivelul echipei naționale.

,,Din păcate ați văzut și dumneavoastră și concluziile trase din discuțiile cu președintele FRF și Edi Iordănescu. A fost un sumar al discuțiilor pe care le-am avut și urmează ca în perioada următoare ca antrenorul echipei naționale să ia decizii importante. 

Ne vom mai întâlni odată și vom vedea ce ne va propune Edi ca să adoptăm pentru viitor, cât de cât să îmbunătățim ce avem de făcut în viitor și să fim realiști la ceea ce trebuie să facem în viitor, pentru că deja nu mai sunt accidente ca într-un an de zile să pierzi cu Armenia, Georgia, de două ori cu Muntenegru, odată cu Bosnia, să faci meci nou acasă cu Islanda, scuza unui accident nu mai există, pentru că eu nu am mai pomenit nici la șoferie să faci zilnic accidente.

La nivel de selecționer, să vorbim de toți cei care au fost, pentru că eu îi apreciez foarte mult, începând cu Daum, cu ce a făcut el, că nu s-a adaptat la nivelul fotbalului românesc, continuând cu contra care i s-a oferit posibilitatea să rămână pentru acel baraj cu Islanda, la care nu a participat. Mirel Rădoi, care refuză contracte destul de bune din ce știu eu și nu știu care este motivul, este un antrenor foarte bun după părerea mea, la fel ca și Contra, defapt cred că este pe primul loc în Arabia Saudită. 

Deciziile lui Edi vor fi luate în cadrul comisiei tehnice si vom incerca sa nu aruncam toata vina pe cineva, ci să ne asumăm deciziile.

Eu nu arunc cu noroi în oameni, dar trebuie sa recunoaștem că acum 20 sau 25 de ani, jucătorii care trbuiau sa fie ingrijiti si sa aibe conditii foarte bune, au fost tratați diferit, iar jucatorii se formează în timp. Trebuie sa așteptăm un nivel mai bun al unei federații care a dat semne că putem crește mai bine, a spus Mihai Stoichiță la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -