Mihai Stoichiță, discurs superb la Sport Total FM după calificarea în optimile EURO: “Cel mai mare câștig este că am ajuns să fim din nou mândri că suntem români!”

Mihai Stoichiță a vorbit despre emulația minunată creată în rândul românilor după calificarea echipei naționale în optimile EURO 2024.

Directorul tehnic al FRF consideră că cel mai mare câștig îl reprezintă faptul că oamenii și-au recăpătat încrederea în națională și, mai ales, mândria de a fi români.

Stoichiță a vorbit și despre viitorul adversar, Olanda, pe care l-a preferat în detrimentul celorlalte echipe:

„Băieții au încercat să se autodepășească și au reușit. Vor să creeze un culoar în care generațiile viitoare să aibă un exemplu, așa cum au avut și ei de la generațiile anterioare ale lui Mutu, Rădoi sau Chivu. Majoritatea dintre ei nici nu erau născuți în ’94.

E bine că există astfel de momente pentru că stimulează fotbalul. Sunt curios câți părinți își vor duce copiii la sport, după acest Campionat European. Nu numai la fotbal. Fotbalul a fost motorul acestei veri în România. Ne-a unit această performanță. Există atâta dragoste și respect în țară pentru România… Cel mai mare câștig este că am ajuns să fim din nou mândri că suntem români!

Eu am prevăzut acest meci cu Olanda și chiar mi l-am dorit în detrimentul Franței, Spaniei sau Angliei. Vom avea un adversar omenesc.”, a spus Mihai Stoichiță, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -