Victor Ciutacu, total impresionat de naționala României: “Edi Iordănescu a reușit să-i unească pe jucători”

Victor Ciutacu a vorbit la Sport Total FM despre naționala României, după calificarea în optimile EURO 2024.

Jurnalistul român s-a arătat complet impresionat de atitudinea jucătorilor noștri și de modul spartan în care luptă pentru fiecare minge.

Ciutacu l-a lăudat și pe Edi Iordănescu pentru faptul că a reușit să formeze un grup unit:

“Meciul nostru cu Slovacia a fost bătălie epică. Până în minutul 80 se băgau materiale și se trăgea la poartă. Slovacii s-au ambiționat să ne dea gol. Am putut mai mult decât ne așteptam și noi și slovacii. Toată lumea era convinsă că vor trece din grupă Belgia și Ucraina.

Paradoxal și spectaculos este că Edi Iordănescu a reușit să-i unească pe jucători și să formeze un grup care până acum funcționează extrem de bine. Nu trebuie să ai numai staruri în echipă ca să ai un mecanism sudat. Ce mi se pare absolut surprinzător pentru fotbaliștii români este că aproape niciunul din ei nu sare coardă. Toți bagă osul, toți bagă materiale. Mă uit și la Rațiu. Aleargă și pune osul ceva de speriat.”, a spus Victor Ciutacu, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -