Ioan Ovidiu Sabău are mare încredere în naționala României la EURO: “Echipa are viață și stare de spirit!”

Ioan Ovidiu Sabău s-a arătat impresionat de spiritul de luptă de care au dat dovadă jucătorii naționalei României în primele 2 meciuri de la EURO.

Antrenorul lui U Cluj are încredere că tricolorii se pot califica în optimi. Naționala noastră are nevoie de cel puțin un egal în meciul cu Slovacia, de miercuri seară, pentru a-și asigura prezența în runda următoare.

“Un rol important l-a avut Edi. A reușit să-i facă pe toți să joace pentru echipă și să înțeleagă că doar împreună sunt foarte puternici. Chiar și în meciul pierdut cu Belgia, am văzut că echipa are viață și stare de spirit.

Sunt jucători care cred foarte mult în ei și joacă de la egal la egal. Ca echipă, n-am arătat rău (n.r. – cu Belgia). Au fost acele 2-3 situații în care puteam intra în joc, chiar și așa cu diferență de valoare individuală. Nu am stat doar în apărare. Eu cred că avem șanse să mergem mai departe.”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la Sport Total FM.

Sabău a vorbit și despre perioada actuală de la U Cluj. Antrenorul “Studenților” pregătește atent noul sezon din SuperLiga. Fostul membru al Generației de Aur spune că așteptările vor fi mult mai mari în stagiunea viitoare:

“E o muncă destul de grea în această perioadă. Trebuie să renunț la niște jucători. Asta nu înseamnă că nu au valoare, dar unii nu se adaptează la stilul de joc și la presiunea care e la acest club. Cu alții am tot discutat, am reușit să facem niște achiziții, zic eu, bune. Sunt jucători care au dorință de a demonstra, au calitate și pot ridica nivelul echipei noastre.

Așteptările sunt altele anul acesta. Sezonul trecut am fost la un pas să ne calificăm în Play-Off, apoi să jucăm finala Cupei și barajul pentru cupele europene. Le-am ratat la mustață, dar am fost acolo tot timpul, ceea ce e un câștig anul acesta.”, a mai declarat antrenorul lui U Cluj.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -