Victor Becali nici nu se gândește la “blat” la meciul decisiv cu Slovacia: “Prea mulți moraliști în fotbalul ăsta!”

Victor Becali a vorbit despre parcursul României la EURO 2024. Impresarul spune că, în ciuda entuziasmului național născut după victoria cu Ucraina, nu se aștepta ca tricolorii „să spulbere” Belgia.

Becali este de părere că participarea la acest Campionat European scoate în evidență fotbaliștii noștri, însă cele mai importante rămân tot rezultatele.

Cât despre partida cu Slovacia, Victor Becali i-a „urecheat” pe oamenii care vorbesc despre posibilitatea unui “blat” la Frankfurt. Agentul de fotbaliști crede că fiecare echipă își va apăra interesul, adică calificarea în optimile de finală. Cu o remiză în meciul de miercuri seară, atât România, cât și Slovacia, își asigură prezența în runda următoare.

“Prezența la EURO ne aduce oarecum în prim-plan. Importante sunt evoluțiie. Cu Ucraina am avut o evoluție bună, și cu ajutorul lor. Am câștigat 3-0. Nu știu dacă asta era realitatea, dar important e că am câștigat. Apoi toată lumea a crezut că după meciul cu Ucraina vom spulbera Belgia. Nu-i așa, Belgia e o echipă puternică.

Sunt sigur că specialiștii nu se așteptau la o victorie contra Belgiei. Este o echipă cu jucători foarte valoroși. Eu spun că am ieșit onorabil din meciul cu Belgia. Puteam să și înscriem. Asta e, când joci cu o echipă mare, ai o ocazie și nu dai gol, te execută. Eu nu mi-am făcut așa mari iluzii la meciul cu Belgia. Important e să ne calificăm.

(N.r. – despre meciul cu Slovacia) Dacă doi oameni ar fi în situația asta, să se califice la un egal, ar discuta între ei? Blat e când stai de vorbă, când te pui de acord. Prea mulți moraliști în fotbalul ăsta! Ce, s-au întâlnit federațiile între ele, s-au întâlnit jucătorii să vorbească între ei? Nu. Dacă va fi, va fi.

Se protejează amândouă. Interesul e să se califice. Ce ne dorim noi, românii? Să ne calificăm. Ce să facem acum, să ne aruncăm peste slovaci și să riscăm? De ce să ajungi în situația asta? Până la urmă nu se pune nimeni la masă cu slovacii să discute să facă 7-7 la final. Fiecare o să-și vadă interesul.”, a spus Victor Becali, la Sport Total FM.

Ascultă aici interviul integral:

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -