Mihai Stoica, atac către CFR Cluj, contracanditată la titlu: “Am avut senzaţia că în prima repriză a fost doar Oţelul pe teren. Nu era corect să câştige CFR sub nicio formă”

CFR Cluj a remizat, scor 2-2, cu Oțelul Galați, și a pierdut o șansă importantă de a ține aproape în clasament de liderul FCSB, care are acum un avans de 9 puncte, dar și un meci mai puțin disputat.

Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, a comentat prestația contracandidatei la titlu. Acesta spune că CFR nu merita victoria, iar Oțelul nu s-a impus doar din cauza problemelor de lot.

“Am avut senzaţia că în prima repriză a fost doar Oţelul pe teren. Putea să facă 2-0, apoi 2-1, dar când egalezi în prelungiri e complicat să spui să meritai să câştigi. Pe undeva să spun că e corect rezultatul ăsta.

Şansa uriaşă a CFR-ului a fost că la Galaţi nu au jucat fundaşii. Dorinel Munteanu a fost silit să alinieze o formulă fără fundaşii săi, jucători extrem de importanţi.

Practic, a jucat fără jumătate de echipa. Cu toate astea, a făcut un joc bun şi nu merita să câştige, dar în niciun caz să piardă. Nu era corect să câştige CFR sub nicio formă”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -