ZI DE PARIURI | Miercurea aduce SuperMeciuri care te duc la un Super Nivel

Cele mai tari meciuri ale zilei sunt la Superbet, unde beneficiezi de #SuperAvantaj, #SuperPariuri, pariuri de tip #BetBuilder, gata să îți creeze bilete verzi.

RAPID BUCUREȘTI – UTA ARAD

Avem o miză foarte mare în joc în partida de miercuri seara din Giulești. Rapidul a căzut pe locul 3, cu 48 de puncte, și este obligată să treacă de UTA pentru a nu pierde legătura cu liderul FCSB. Dar, bucureștenii au o partidă extrem de complicată în etapa a 28-a, ”Bătrâna Doamnă având șanse foarte mari de a se califica în premieră în play-off. UTA este pe poziția 7, cu 37 de puncte, la egalitate cu Hermannstadt, ultima clasată din Top6. Din 2019 încoace, de când s-au reîntâlnit după o pauză de 11 ani, Rapid și UTA s-au confruntat de opt ori. În acest răstimp, arădenii nu au trecut niciodată de alb-vișinii, ultima victorie directă a utiștilor datând din mai 2008, 3-2, în Giulești. În aceste opt jocuri, am consemnat patru triumfuri rapidiste și patru ”draw”-uri.

UNIVERSITATEA CLUJ – FARUL CONSTANȚA

”Șepcile roșii” încă sunt în calcule pentru accederea în Top6, dar nu prea au altă variantă decât victoria înainte de vizita Farului din 28 februarie. Înaintea antepenultimei runde din sezonul regulat, ”U” Cluj este pe locul 9, cu 35 de puncte, cu două mai puține de ultima poziție din play-off. Cu 41 de puncte, constănțenii sunt ceva mai liniștiți. În campionatul trecut, ambele trupe s-au impus în meciurile de acasă cu același scor, 2-0. În turul acestui sezon, a fost 1-1 la Ovidiu.

INTER MILANO – ATALANTA

Etapa a 21-a din Serie A se încheie miercuri seară, de la ora 21:45, când se joacă ultima restanță, Inter – Atalanta, la Milano. Cele două echipe sunt neînvinse în 2024, în toate competițiile. Diferența este că Inter are 10 victorii în 10 meciuri, în timp ce Atalanta a înregistrat și două remize în cele 9 partide disputate de la începutul anului. În tur, la Bergamo, Inter s-a impus cu 2-1, a treia victorie consecutivă a actualului lider din Italia în duelurile directe din Serie A. În aceste 3 jocuri, au marcat de fiecare dată ambele echipe și s-au înscris în total 13 goluri, adică o medie de peste 4/partidă.

LIVERPOOL – SOUTHAMPTON

Liverpool a cucerit Cupa Ligii Angliei, după un 1-0 în prelungiri cu Chelsea, dar are în continuare numeroși absenți înaintea optimii de finală a Cupei Angliei, cu Southampton.

NOTTINGHAM FOREST – MANCHESTER UNITED

Eliminată din Cupa Ligii Angliei și din Champions League și pe locul 6 în Premier League, Manchester United vrea să își salveze sezonul în Cupa Angliei, acolo unde are un meci dificil în optimi, cu Nottingham Forest. Cu o presiune din ce în ce mai mare deasupra capului, Erik Ten Hag pare că își joacă ultimele cărți la finalul acestui sezon. United e pe 6 în campionat, la o diferență de opt puncte de Aston Villa, care e pe poziția a patra, și la trei puncte de Tottenham, care e pe 5, în condițiile în care Premier League ar putea avea cinci echipe în sezonul viitor în UCL. Însă lui Ten Hag i-ar aduce un plus și un trofeu, după Cupa Ligii câștigată în sezonul precedent, iar Cupa Angliei rămâne singura competiție care ar putea să aducă „silverware”, cum spun englezii, pentru „diavoli”.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -