Mihai Pintilii, după victoria cu CFR Cluj: “Am controlat jocul per total. Meritam victoria”

Mihai Pintilii, antrenorul de facto al FCSB-ului, a vorbit deschis despre victoria cu CFR Cluj și a declarat că jucătorii să-i au controlat jocul, iar victoria este una meritat, contrar a ceea ce a declarat Dan Petrescu.

Pintilii spune că cele 3 puncte au fost singurul obiectiv din deplasarea de la Cluj. Totodată, acesta crede că toate cele 6 echipe care vor intra în play-off vor avea șanse la titlu.

”E normal. CFR-ul este o echipă care se apără foarte bine. Am avut și în prima repriză ocazii foarte mari. Am controlat jocul, per total. Meritam victoria. Băieții au înțeles foarte bine (n.r. – indicațiile) și au stat foarte bine în teren, mai ales mijlocașii centrali.

Ne bucurăm. Am venit să luăm cele trei puncte, le-am luat. Urmează un meci foarte greu cu FC Voluntari. Luăm fiecare meci în parte.

Da, sunt trei puncte, pentru asta am venit. Mai ales că veneam după meciul pierdut cu Farul și era normal să ne gândim doar la victorie. Se mai joacă. Mai sunt multe etape, iar în play-off se va decide totul.

Acum echipa a jucat foarte bine. Vor mai fi meciuri în care vor exista schimbări la pauză. Eu cred că băieții au demonstrat și meritată cele mai multe felicitări pentru atitudinea pe care au avut-o. Am pasat, am avut posesia, au avut ocazii, au controlat jocul și îi felicit încă o dată.

Și dacă pierdeam sau făceam egal, în play-off se va decide. Cele șase echipe care vor intra, vor avea șanse egale”, a declarat Mihai Pintilii.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -