Farul Constanța a câștigat procesul de la TAS și ar putea juca în cupele europene

Farul Constanța a câștigat procesul de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv și ar putea juca în cupele europene în sezonul viitor. Inițial, echipa lui Gică Hagi nu a primit licența pentru competițiile europene.

Inițial UEFA a judecat că între Farul și Viitorul a avut loc o fuziune din care a rezultat un club nou, astfel că FRF a fost notificată pentru a nu aproba licența dobrogenilor, deși forul condus de Răzvan Burleanu dăduse aviz pozitiv.

Farul a contestat decizia, a avut câștig de cauză, iar acum UEFA și FRF trebuie să reanalizeze dosarul de licențiere după noile dispoziții.

“Tribunalul Arbitral al Sportului a emis în cursul zilei de luni, 6 februarie, decizia în cazul privind licența de pariticipare în competițiile europene a clubului Farul Constanța, iar în urma analizei argumentelor clubului și ale FRF a constatat validitatea acestora dispunând anularea deciziei CFCB.

În ceea ce privește licența de participare a Farului Constanța în competițiile europene, UEFA o va reanaliza ținând însă cont de prevederile deciziei TAS”, se arată într-un comunicat pe site-ul FRF.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -