Laszlo Balint, dezamăgit de parcursul celor de la UTA Arad: “E o situație destul de confuză, dar nu joacă CV-ul jucătorilor”

UTA Arad nu se află într-o poziție bună, cu doar 20 de puncte în 24 de etape, pe locul 15 în Superligă. Laszlo Balint, antrenorul arădenilor, se declară dezamăgit de parcursul echipei sale și anterior a declarat că jucătorii lui arată precum unii de la nivelul Ligii 2.

În direct la Sport Total FM, Balint spune că situația nu este deloc confortabilă și nici măcar egalurile nu-l mai mulțumesc, cele 3 puncte din fiecare meci fiind vitale. Totodată, tehnicianul a spus că deși are în lot fotbaliști precum Benzar, Keșeru, Anton, Postolachi sau Ubbink, CV-ul acestora nu joacă în locul lor.

“Clar din punct de vedere al rezultatelor nu e o situație confortabilă, pentru că avem nevoie de puncte. Suntem într-o zonă în care orice etapă trece peste noi și nu acumulăm puncte, pentru că deja suntem în situația în care nici un punct nu ne mai mulțumește, e clar că nu suntem într-o situație confortabilă. Chiar dacă au fost nișe meciuri bune, au fost niște factori care, cumulați, au dust la pierderea unor puncte importante. Mă gândesc la acel fault supid din prelungirile meciului cu Rapid, greșelile de arbitraj din ultima etapă împotriva Chindiei, la naivitățile pe care le-am făcut cu Mioveni, mulți factori.

Important e să înțelegem că trebuie să fim puternici și să nu dezarmăm, e singura variantă, pentru că din punct de vedere sportiv, al exprimării, eu cred că n-am avut niciun meci, poate cu excepția meciului cu Sepsi, acolo da, pot spune că am fost depășiți pe alocuri într-o manieră categorică. Cu Rapid, iată că e o echipă care este pe podium, am demonstrat nu numai că ne putem bate de la egal la egal, ba chiar să și fim superiori în multe momente, aproape să câștigăm. E frustrant pentru noi, dar încercăm să nu acumulăm frustrările și să rămânem concentrați.

Pentru multă lume e o situație destul de confuză, dar până la urmă nu joacă CV-ul și sunt o grămadă de exemple. Din punct de vedere financiar suntem bine, nu cred că există cineva care poate să facă un reproș clubului. Ne-au asigurat toate condițiile, inclusiv cu Chindia deplasarea s-a făcut dus-întors cu avionul. Se creează toate codnițiile în așa fel încât să se asigure o normalitate la nivelul Ligii 1, e un club stabil și așa cum am spus-o și cu alte 2-3 ocazii, în acest moment, atât staff-ul tehnic, cât și jucătorii, cred că suntem datori, în primul rând clubului și suporterilor și tuturor celor care iubesc UTA Arad”, a declarat Laszlo Balint.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -