Dan Petrescu: “Ei au dat gol din nimic, la prima ocazie din repriza secundă. Un meci foarte greu cu FCSB, dar suntem pe primul loc, nu e nimic pierdut”

FCSB a câștigat derby-ul din deplasare cu CFR Cluj, scor 1-0, după un gol marcat de Edjouma în minutul 88. În urma rezultatului, clasamentul la vârful Superligii devine tot mai strâns, avantajul ardelenilor fiind doar de 2 puncte față de Farul (1 meci mai puțin), 5 puncte de Rapid și 6 de FCSB.

Dan Petrescu crede că echipa sa ar fi meritat măcar un rezultat de egalitate în meciul de aseară și spune că FCSB a marcat la prima ocazie din repriza secundă.

„E clar, sunt supărat. Toată echipa este. FCSB a fost mai bună în prima repriză, a avut mai multe ocazii. La pauză am vorbit puțin, am făcut și o schimbare. Am arătat bine. Dacă nu am putut să o băgăm…

Ei au dat un gol din nimic, la prima ocazie din repriza secundă. Noi am avut înainte la Yeboah, singur cu portarul. Dacă pasa la Yeboah, era altceva.

A fost un meci foarte greu, mai ales pe terenul ăsta. În prima au fost mai buni, în a doua am fost noi. Probabil o remiză era echitabilă. Suntem vulnerabili că am luat gol în minutul 90?

Suntem încă pe primul loc, nu e nimic pierdut. Dar sigur, un 0-0 era mult mai bun”, a declarat Dan Petrescu, potrivit Orange Sport.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -