Mihai Iosif: “Toți se așteptau la mai multe puncte la Rapid. Eu cred că e un blocaj psihologic la echipă”

Rapid are parte de un start de sezon slab în Superligă, cu doar 5 puncte strânse în primele 5 etape, ultimul rezultat fiind o înfrângere pe teren propriu cu Petrolul Ploiești, scor 2-0.

Mihai Iosif, fost antrenor în Giulești, a analizat prestația Rapidului din primele etape, fiind de părere că echipa lui Bergodi își va reveni.

“E un start pe care nu și l-au dorit și nu și l-a imaginat nimeni. Toți se așteptau la mai multe puncte, dar cred că își vor reveni.

Nu știu dacă e o criză, am avut și eu destule meciuri în care n-am câștigat, dar nici n-am pierdut, am avut multe egaluri. Eu cred că e un blocaj psihologic la echipă și acolo trebuie marșat.

Asta nu știu decât cei care sunt în cadrul echipei. Dar n-ai cum să fii plictist, că asta e meseria ta. Acum sunt 25-26 de jucători în lot, 11 titulari, 3-4-5 care intră, după care rămân 5-6 care nu au jucat deloc, plus 5-6 care rămân în afara lotului. Deci din start ai undeva la 10 jucători nemulțumiți. Aici intervii tu ca antrenor, ții grupul pe aceeași linie, cel care nu prinde lotul să vină mereu cu zâmbetul pe buze și să-și dorească să intre în lot și pe teren.

Nu e ușor pentru Bergodi, dar când te duci la o echipă ca antrenor știi unde te duci. Eu, de exemplu, dacă m-aș duce la o echipă m-aș informa în primul rând ce lot am, ce este la acel club și apoi vii și vezi ce poți face tu. Mutu a fost, s-a tras linie, urmează o nouă eră. Rezultatele fac să dureze mai mult sau mai puțin”, a declarat Iosif, în direct la Sport Total FM.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -