Marian Iancu: “Din nefericire la Rapid s-a întâmplat ceea ce am anunțat de luni bune! Am trecut și eu prin asta!”

Marian Iancu, fostul finanțator al Politehnica Timișoara, a intervenit la Radio Sport Total FM, în cadrul emisiunii „Fluier Final” din 14 august, pentru a discuta cu realizatorul Narcis Drejan, despre Rapid București.

“Din nefericire ceea ce am anunțat eu aici la radio s-a întâmplat! Eu m-am bazat pe experiența mea de conducător, am fost în poziția domnului Șucu, chiar după meci am văzut imaginile cu dânsul și mi-a trezit niște amintiri mai rele, tragedii mult mai mari de cât cele petrecute aseară în etapa a 5-a, într-un campionat românesc. Eu am pierdut la Timișoara o Cupa României cu 40.000 de oameni în tribune, chiar cu Rapidul.

Am pierdut la Timișoara un campionat, cu Urziceni, tot cu 40.000 de oameni în tribune într-o penultimă etapă, deci eu am trăit asemenea evenimente și experiența la vârful campionatului cu o federație ostilă, cu un campionat foarte puternică. Păi ce echipe erau pe atunci și ce echipe erau în campionatele europene și la ce nivel se ajungea, deci se poate și mai rău întotdeauna. Ceea ce am declarat de-a lungul timpului și mi-am declarat ostilitatea față de domnul Șucu, au fost doar bazate pe experiență și analiza simplă a ceea ce se întâmplă la clubul Rapid”, a spus Marian Iancu la Radio Sport Total FM.

Întreaga discuție poate fi ascultată pe site-ul nostru, www.SPTFM.ro, accesând înregistrarea de mai jos.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -