Mihai Iosif, îngrijorat înainte de derby-ul cu FCSB: ,,Este cel mai greu moment al sezonului, avem mulți accidentați”

Antrenorul echipei Rapid București, Mihai Iosif, a susținut o conferință de presă înaintea derby-ului împotriva celor de la FCSB și s-a arătat îngrijorat de situația lotului său, având numeroși jucători accidentați.

Duelul dintre FCSB și Rapid, se va disputa miercuri, 15 decembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în cadrul etapei 20, din Liga 1.

,,Un derby de tradiție al fotbalului românesc pe care îl tratăm cu maximă seriozitate și sperăm să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor. Este cel mai greu moment al sezonului, nu pentru că jucăm cu FCSB, ci pentru că avem foarte mulți accidentați.

Nu vrem să căutăm aliburi sau scuze, veți vedea că vom avea foarte mulți juniori, dar cei ce vor intra pe teren sper să dea totul pentru culorile clubului. Nu-și revine nimeni, de o perioadă mai lungă. Luăm pas cu pas, fiecare meci, și ne dorim maximum. Vedem și ce putem. Suntem peste tot acasă, nu știm prea multe despre când vom reveni în Giulești, dar sperăm ca în primăvară să jucăm acolo”, a declarat Mihai Iosif, la conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB.

Întreaga declarație poate fi ascultată accesând înregistrarea de mai jos.

Reporter: Cristian Barbu

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -