Mesajul lui Șumudică, după ce presa din Turcia a anunțat că va fi demis de la Malatyaspor: “A fost o noapte grea”

Yeni Malatyaspor a pierdut un nou meci în Superliga din Turcia, 1-2 cu Goztepe, după ce echipa lui Marius Șumudică a condus cu 1-0. Presa turcă anunță că antrenorul român va fi demis, cele două părți urmând să stabilească în ce condiții va avea loc despărțirea.

Conform publicației Fanatik, conducerea lui Malatyaspor nu mai are răbdare cu Șumudică și a decis să-l demită. Echipa preluată de “Șumi” în octombrie 2021 este ultima clasată în campionat, iar în ultimele 11 etape nu a obținut niciun succes. În plus, Malatyaspor a fost eliminată și din Cupa Turciei, de o echipă din eșalonul secund.

„A fost o noapte grea pentru toți. Am vrut un rezultat diferit, am muncit din greu pentru a vă face fericiți. Dar în fotbal nu totul merge potrivit planului. Vă mulțumesc pentru sprijinul oferit noaptea trecută. Mergem în continuare împreună”, a scris antrenorul pe rețelele de socializare.

Secundul Gabi Mărgărit a fost prezent la conferința de presă de după meci și a precizat că Șumudică nu a putut fi prezent pentru că i s-a făcut rău, acesta fiind nevoit să rămână la vestiar alături de medici.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -