Mesajul lui Flavius Stoican după înfrângerea cu Sepsi: “Trebuie să găsim soluţii şi cred că le vom găsi indiferent de situaţie”

Antrenorul “câinilor” din „Ștefan cel Mare” – Flavius Stoican, este dezamăgit de prestația jucătorilor săi după ce partida cu Sepsi s-a încheiat cu scorul de trei la unu pentru covăsneni.

,,Am început destul de rău jocul. În primele minute am făcut acea greşeală, am plecat de la 0-1, iar apoi am dominat cu situaţii clare, ocazii, am lovit bara de trei ori. Am intrat cu 1-1 la pauză. În a doua repriză am vrut să fac o modificare, să îl bag pe Cosmin Matei, dar chiar înainte de a intra în teren, a zis că încă îl ţine şi nu e 100%. Apoi, la fel cu Răuţă. Riscam să îi pierdem pe o perioadă mai lungă. A doua repriză a fost echilibrată. Am luat gol din corner, nu am avut foarte multe ocazii. A fost o luptă. Am încercat să revenim, dar pe final ne-au surprins pe contraatac şi am primit şi golul trei.

Trebuie să găsim soluţii şi cred că le vom găsi indiferent de situaţie. Chiar dacă azi am pierdut, nu am ce să le reproşez jucătorilor. Au încercat, au alergat, au fost momente foarte bune. Golurile au fost din cauza neatenţiei. Am tratat fazele superficial şi a fost greu. Se vede când nu îl avem pe Ivanovski în faţă, pe Jovanovic în linia de fund, Matei, Răuţă, acum şi Patriche. Sper să se refacă mai repede decât arată problemele lor medicale.

Filip a făcut o partidă bună, a avut momente bune, a urcat în atac, a deposedat. Poate şi mai mult. E primul său meci din acest an şi vreau să crească de la meci la meci. Nu e uşor pentru el, dar sunt mulţumit de ce am văzut la Steliano. Vreau să rămânem echilibraţi. Cosmin Matei a zis că, dacă e nevoie, joacă şi într-un picior. Trebuie să rămânem echilibraţi. Campionatul începe în play-out pentru noi. Trebuie să găsim soluţii şi la meciul cu CFR Cluj.

Fiecare dintre ei îşi doreşte enorm. Ştiu cum se antrenează, cât îşi doresc, suntem o echipă iubită. Presiunea este pe umerii lor. Ei vor salva Dinamo, alături de noi, staff-ul, plus galeria. Sunt încrezător. Suporterii sunt dezamăgiţi. Începusem să avem rezultate pozitive, dar meciul cu Rapid a lăsat urme adânci. Am încercat să îi odihnesc pe jucătorii tineri. Am luat goluri prea uşor, după o primă repriză bună.

Linişte ai atunci când ai rezultate. Până atunci trebuie să rămâi conectat, nu trebuie să te doboare o vorbă, un reproş, o discuţie. Ştiu în continuare de ce am venit la această echipă. Am venit să ajut la salvarea clubului şi nu mă adie orice critică. Iau ce e bun şi le transmit asta şi jucătorilor. Clar nu este ceva normal (n.red. retragerea celor de la Gaz Metan Mediaş din Liga 1), dar părerea mea nu mai contează”, a declarat Flavius Stoican la finalul meciului cu Sepsi.

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -