Marius Măldărășanu: “E un campionat nebun, foarte echilibrat. Echipele care nu vor ajunge în play-off se vor bate toate la retrogradare”

FC Hermannstadt a ieșit în afara locurilor de play-off, după înfrângerea cu Rapid, însă păstrază șanse bune de a se clasa în primele 6 echipe, cu 4 etape înaintea finalului sezonului regular.

Marius Măldărășanu a vorbit, în direct la Sport Total FM, despre meciul cu Rapid, dar și despre punctele irosite în prelungiri în meciurile cu Voluntari, Galați și Iași, care ar putea să cântărească în economia play-off-ului.

“Da, e adevărat, am fost acolo (n.r.: zona play-off-ului), am ieșit, iar am intrat, dar n-am ieșit din cauza meciului de la Rapid, ci din cauza meciului de la Voluntari, de la Galați, unde am pierdut puncte în prelungiri din penalty. Acolo e problema noastră. Cu Iași a fost 0-0, am avut penalty și n-am dat gol în minutul 94 ca să câștigăm, la Galați în minutul 91, la Voluntari în minutul 98. A, că la Rapid n-am scos nimic? Oricum nu ne dădea nimeni nicio șansă oricum. Le-am zis băieților, noi din meciul ăsta avem doar de câștigat. Era o echipă care venea după 4 victorii, nu l-am avut pe Mino Sota, un jucător important pentru noi, am schimbat sistemul. Prima repriză a fost bine, însă în a doua repriză ne-am deschis puțin și ne-au taxat.

Cam asta a fost istoria meciului. Bineînțeles, supărarea după înfrângere există, dar cea mai mare supărare e că n-am jucat cu încredere. Se poate să resimtă presiunea, oricât mi-aș dori să iau această persiune de pe umerii lor, n-am cum pentru că e normală. E final de sezon regulat, se joacă play-off-ul și toți jucătorii simt presiunea.

Astea 3 meciuri vor conta când se va trage linie după 30 de etape. Putem plânge după punctele astea, dar asta e viața, mergem înainte. Este un campionat nebun, foarte echilibrat, echipele care nu vor ajunge în play-off se vor bate toate la retrogradare”, a declarat Măldărășanu.

 

[td_block_15 limit="9" custom_title="Articole Similare" f_header_font_size="15" f_header_font_weight="400" f_header_font_transform="uppercase"]
- Advertisement -